fbpx

סדנת גיבוש חוויתית
לבישול בריא וטעים
לקבוצות וארגונים

באירוח ביתי ירושלמי

בהנחיית ורד קאן | מנטורית לתזונה ואורח חיים בריא

עם המון ידע וטעמים

אם אתם מחפשים חוויה שתגבש, תשחרר ו"תמלא מצברים", לעובדים שלכם

אם אתם "שוברים את הראש" למצוא פעילות גיבוש, שיכולה להתאים פשוט לכולם, שסוגרת לכם את נושא האוכל, ואף נותנת לעובדים ערך בריאותי מעבר ליום זה

 

הפעילות הזו בדיוק בשבילכם!

הסדנה תאפשר לכם:

לחוות חוויה מגבשת ומשחררת, באירוח ביתי, מושקע ומפנק, בבית פרטי ירושלמי, עם ציפורים מצייצות בחצר, ואח בוער בחורף, וממוקם מול הנוף המדהים של הרי ירושלים

פעילות קבוצתית בצוותים, בהכנת מנות בריאות וטעימות באווירה קלילה עם מוזיקה ונרות, שבסופה ארוחה ביחד של 12 מטעמים!

להכיר מתכונים בריאים, טעימים, וקלים להכנה שמתאימים גם למי שלא בקי בבישול, ולקבל טיפים למטבח ואורח חיים בריא

להרגיש בטוחים שבחרתם בפעילות איכותית לעובדים שלכם, שבה הם גם נהנים ו"ממלאים מצברים", וגם מקבלים ערך מוסף של אורח חיים בריא לחיי היומיום.

מעניין אותי לשמוע עוד!

מה כוללת הסדנה?

נקבל את פניכם באהבה עם:

הרמת כוסית לחיים לשחרור האווירה, עם נשנושי טורטיות סביח רכות ונימוחות, 

על הגג מול הנוף המדהים של הרי ירושלים (בקיץ), 

ונעשה פעילות קטנה לגיבוש 

*בחורף הפעילות תהיה בתוך הבית
*שתיה חמה וקרה לכל אורך הסדנה

הכנת מנות בריאות וטעימות

בסדנה, תחולקו לצוותים קטנים, תחתכו, תקצצו, תתבלו, תערבבו, ותכינו ביחד מנות בריאות וטעימות, לפי תפריטים שתקבלו, ובאווירה כיפית עם יין, מוזיקה ונרות.

גם תראו אותי מדגימה לכם כמה מנות בשיטות יחודיות,

וגם תכירו כלים ושיטות לארגון מטבח בריא

תלמדו "תוך כדי תנועה" על:

שיטות לבישול בריא במטבח

תחליפי מזון בריאים (בנושאי קמחים, שמנים, סוכרים ועוד), והדגמה שלהם

טיפים להתמדה בניהול תזונה בריאה בחיי היומיום 

הסודות לאורח חיים בריא, הכוללים שבירת מיתוסים בתחום

 

פותחים שולחן לחויה שלכם

נהנים מארוחה מלאה ומגוונת של 12 טעמים,
יחד עם כולם, של המנות שמכינים, ושאני גם מכינה עבורכם.

הנה דוגמאות מהתפריט:

חלת כוסמין בטעמים חמה מהתנור
טורטיות חמות מהמחבת

קרפצ'יו סלק חגיגי או קרפצ'יו חציל

חומוס ביתי טרי בתיבול פטריות פורטובלו

ממרח גבינת שמנת צמחונית בטעמים

סלמון בקרסט ירוק עם עשבי תיבול טריים

או קציצות סלמון אפויות על קרם טחינה

קציצות צמחוניות דמויות בשר ברוטב אדום עשיר

או תבשיל טופו בקרם קוקוס וקארי

מאפה ללא גלוטן בסגנון ברוקס, פריך ומפתיע, בטעם מקסיקני ורוטב סלסה, או עם תפו"א

 סלט דלעת טריה מתקתקה עם פיצוחים, 

סלט קינואה צבעוני ועשיר או סלט קינואה עם ברוקולי ובטטה

לבבות שוקולד עם אגוזי לוז,

עוגת קרמבל עם תפוחי עץ וקינמון חמה 

עוגיות בראוניז שוקולד צ'יפס ללא קמח

עוגת קוקוס ושקדים ללא קמח

כל משתתף בסדנה יקבל בנוסף את הבונוסים הבאים:

1. בסוף הסדנה תישלח לכל המשתתפים, חוברת דיגיטלית ומעוצבת, של המתכונים שהוכנו בסדנה.

2. יין אדום ולבן, להרים את האווירה  לכל אורך הסדנה.

3. ליווי אישי בוואטסאפ לאחר הסדנה, לכל שאלה בנוגע למתכונים והכנתם.

משך הסדנה

כ-3.5 שעות

מיקום

בירושלים, בבית פרטי, בשכונת מלחה הקסומה, מול נוף עוצר נשימה של הרי ירושלים, עם ציפורים מצייצות בחצר, גזיבו בגג בקיץ, ואח בוער בחורף, או אצלכם בחברה

זמן

בשעות הערב, או במהלך היום לפי תיאום איתי מראש

כשרות ורגישויות למזון

מטבח כשר למהדרין, עם שימוש במוצרים עם הכשר בד"ץ לפי דרישה, התחשבות ברגישויות למזון.

למי זה מתאים?

ניתן להזמין סדנאות או חוג בישול קבוע לקבוצות, חברות, מתנ"סים וארגונים המעוניינים בפעילות מגבשת מיוחדת ולא שגרתית

משתתפי הסדנאות מספרים על החוויה שלהם:

"היה ערב חוויתי, כיפי, טעים, שיצאתי ממנו עם מתכונים שאני עובדת איתם עד היום... ממליצה בחום!"

שרית חכימי, ירושלים

"הייתי מופתע מאד לטובה מהדברים שקיבלנו פה לאכול, חלקם לא טעמתי אף פעם והיו מאד טעימים, היתה חוויה, היה כיף, כל מה שאתה יכול לצפות מסדנה."
שי
השתתף בפעילות גיבוש של חברת ההייטק Energy Team

היה מאד מעניין ומלמד, ורד הסבירה בצורה מרתקת, הכל באהבה ובכיף... היה טעים מאד ומצויין...ועכשיו הולכים לסופר ולהכין"

עידית והבת, ירושלים
השתתפו בסדנה למנהל קהילתי יובלים

"נהנתי מכל רגע, מהאווירה, מהמידע, המאכלים הטעימים...חוויה שמזמן לא חוויתי... ממליצה לכל אחד להגיע לסדנא, לאכול, ללמוד, להנות ולצאת עם חיוך גדול!"

אתי בר-לב, תל מונד

"אחת הארוחות הטובות שאכלתי! לעוף על זה... ומה שהכי חשוב שזה טעעעייםם ברמות! תודה ורד!

שלומי אלוף, יבנה

עינב אדמוני,
משאבי אנוש, ענבל חברה לביטוח
דקלה אביאל, מנהלת תחום מיקור חוץ בחברת ההייטק Energy Team
מנכ"ל ענבל חברה לביטוח

נעים להכיר!

ורד קאן

בחברת השפע שלנו, מאד קשה לחיות בצורה בריאה ומאוזנת הן בנפש והן בגוף. בתחום התזונה, קשה שלא להענות לפיתויי אוכל שאינו בריא, משמין ושאינו דורש השקעה רבה, שהוא בד"כ מאד טעים. גם יותר מבעבר אוכל הוא עניין חברתי: אנו מוזמנים הרבה, אנחנו הולכים להרבה אירועים, יש בכל משרד, ובכל מקום שפע של אוכל, שרק מחכה שנושיט את היד וניקח אותו. לכן קשה לחשוב שיש מי שלאורך זמן יכול להתמיד עם אורח חיים בריא, ותזונה במיוחד, וגם נהנה מהאוכל הבריא שהוא אוכל.

מילדות, בדומה למשפחתי המורחבת, תמיד הייתי מחוברת לנושא של אורח חיים בריא, והצלחתי להתמיד לאורך שנים, כולל ספורט ובישול של אוכל טעים בלבד (לא טעים לי ולמשפחה? לא עושה שוב את המתכון הזה). כמו כן תמיד אהבתי ועדיין אוהבת לארח אירוח של מלכים את האורחים שלי (תמיד הם אומרים אחרי שבת שהם יצאו מצימר:-)

לאחר לימודי התואר השני בהתנהגות ארגונית באוניברסיטת ת“א, הגעתי לתחום ההייטק העסקי, וחוויתי עד כמה זה אף יותר מאתגר, לשמור על אורח חיים בריא, ועל האיזון העדין בחיי היומיום של: בית, עבודה, בריאות, חיי חברה וכו‘. למרות שבזמנו לא היה לי עדיין ידע מקצועי, הצלחתי לעמוד ביעדים שהציבו לי, ומצד שני לחיות באורח חיים בריא, ורציתי ללמד אחרים איך אני עושה זאת.

לכן במהלך השנים לקחתי את הנטיה הטבעית שלי לאורח חיים בריא צעד אחד קדימה, והחלטתי ללמוד את הנושא בצורה יותר מקצועית. למדתי  לימודי רפואה משלימה ותזונה הוליסטית בקמפוס "ברושים" של אוניברסיטת תל אביב, ובמכללת "מהות", שהתמזגה לתוכו בשלב מאוחר יותר.

הידע המועבר בסדנה מבוסס על כמה שיטות מעולם הרפואה המשלימה: תזונה הוליסטית ושיטות המבוססות על הרמב"ם.

למה אני עושה את זה?

האהבה שלי לייעץ לאנשים איך לאכול בריא, איך להתארגן לזה, ולשתף ולפתח מתכונים בריאים וטעימים, הפכה לתשוקה גדולה ”להעביר את זה הלאה“, וליצור שינוי בחיי אחרים לחיות באורח חיים בריא יותר. 

לכן פתחתי סדנאות תזונה ואורח חיים בריא, בביתי הירושלמי עם חצר וציפורים מצייצות, מול נוף עוצר הנשימה של הרי ירושלים.

בסדנה אני משלבת את כל מה שאני אוהבת בחיים: ללמד אחרים איך לחיות באורח חיים בריא, לעשות זאת באירוח מושקע, ועם בישול בריא טעים.

 

להזמנת סדנה

עיצוב ופיתוח באהבה: פלטפורמה