עם המון ידע וטעמים
כוסית לחיים ונשנושי טורטיות סביח טריות ללא גלוטן
בגג מול הנוף המדהים של הרי ירושלים
ונעשה הכרות והקדמה קצרה לסדנה
שיטות לבישול בריא במטבח,
תחליפי מזון בריאים (בנושאי קמחים, שמנים, סוכרים ועוד), והדגמה שלהם,
טיפים להתמדה בניהול תזונה בריאה בחיי היומיום
הסודות לאורח חיים בריא, הכוללים שבירת מיתוסים בתחום
במהלך כל הערב, תחתכו, תקצצו, תתבלו, תערבבו, ותכינו ביחד מנות בריאות וטעימות,
לפי תפריטים שתקבלו, ובאווירה כיפית של מוזיקה ונרות,
גם תראו אותי מדגימה לכם כמה מנות בשיטות יחודיות,
ועל הדרך גם תכירו כלים ושיטות לארגון מטבח בריא.
נהנים מארוחה מלאה ומגוונת, בשולחן שערוך לכבודכם כיד המלך,
של המנות שמכינים, ושאני גם מכינה עבורכם.
טורטיות חמות מהמחבת
לבחירה: קרפצ'יו סלק או חציל
לבחירה: חומוס ביתי טרי בתיבול פטריות פורטובלו,
או ממרח גבינת שמנת צמחית בטעמים,
לבחירה: סלמון בקרסט ירוק של עשבי תיבול טריים,
או קציצות סלמון וקישואים על קרם טחינה,
או דניס בקרם לימוני
לבחירה: מאפה בסגנון בורקס במילוי סטייל מקסיקני ורוטב סלסה,
או במילוי פירה ובצל מטוגן,
או שניצל צמחוני פריך ורוטב סלסה
לבחירה: סלט דלעת טריה מתקתקה עם פיצוחים,
או סלט קינואה צבעוני ועשיר,
או סלט קינואה טאבולה מרענן,
או בחורף: סלט חסה מתקתק עם פירות העונה
לבחירה: לבבות שוקולד עם אגוזי לוז,
או בראוניז שוקולד ואגוזים
או פנקייק בננות
1. בסוף הסדנה תישלח אליכם, חוברת מתכונים צבעונית, של מתכוני הסדנה, בשילוב התמונות שלכם למזכרת.
2. יין אדום ולבן, להרים את האווירה לכל אורך הסדנה.
3. ליווי אישי בוואטסאפ אחרי הסדנה, לכל שאלה בנוגע למתכונים והכנתם.
כ-3 שעות
בירושלים, בבית יפהפה בשכונת מלחה הקסומה, מול נוף עוצר נשימה של הרי ירושלים, ציפורים מצייצות בחצר, ואח בוער בחורף.
בשעות הערב, או במהלך היום לפי תיאום איתי מראש
מטבח כשר, שימוש במוצרים עם הכשר למהדרין/בד"ץ לפי דרישה, התחשבות ברגישויות למזון.
לזוגות המתעניינים בבישול בריא, ואו צמחוני/טבעוני לבלות בערב רומנטי ביחד לחגוג אירוע מיוחד, או כזמן איכות זוגי
ורד קאן
בחברת השפע שלנו, מאד קשה לחיות בצורה בריאה ומאוזנת הן בנפש והן בגוף. בתחום התזונה, קשה שלא להענות לפיתויי אוכל שאינו בריא, משמין ושאינו דורש השקעה רבה, שהוא בד"כ מאד טעים. גם יותר מבעבר אוכל הוא עניין חברתי: אנו מוזמנים הרבה, אנחנו הולכים להרבה אירועים, יש בכל משרד, ובכל מקום שפע של אוכל, שרק מחכה שנושיט את היד וניקח אותו. לכן קשה לחשוב שיש מי שלאורך זמן יכול להתמיד עם אורח חיים בריא, ותזונה במיוחד, וגם נהנה מהאוכל הבריא שהוא אוכל.
מילדות, בדומה למשפחתי המורחבת, תמיד הייתי מחוברת לנושא של אורח חיים בריא, והצלחתי להתמיד לאורך שנים, כולל ספורט ובישול של אוכל טעים בלבד (לא טעים לי ולמשפחה? לא עושה שוב את המתכון הזה). כמו כן תמיד אהבתי ועדיין אוהבת לארח אירוח של מלכים את האורחים שלי (תמיד הם אומרים אחרי שבת שהם יצאו מצימר:-)
לאחר לימודי התואר השני בהתנהגות ארגונית באוניברסיטת ת“א, הגעתי לתחום הגיוס והמכירות בעולם ההייטק העסקי, וחוויתי עד כמה זה אף יותר מאתגר, לשמור על אורח חיים בריא, ועל האיזון העדין בחיי היומיום של: בית, עבודה, בריאות, חיי חברה וכו‘. למרות שעדיין לא היה לי ידע מקצועי בזמנו, הצלחתי לעמוד ביעדים שהציבו לי, ואף הייתי מצטיינת, ומצד שני לחיות באורח חיים בריא ורציתי ללמד אחרים איך אני עושה זאת.
לכן במהלך השנים לקחתי את הנטיה הטבעית שלי לאורח חיים בריא צעד אחד קדימה, והחלטתי ללמוד את הנושא בצורה יותר מקצועית. למדתי לימודי רפואה משלימה ותזונה הוליסטית, בקמפוס "ברושים" של אוניברסיטת ת"א, ובמכללת מהות, שהתזגרה לקמפוס בשלב מאוחר יותר.
כמו כן, אני מאמנת מוסמכת מטעם מכללת יוזמות.
הידע המועבר בסדנה מבוסס על כמה שיטות מעולם הרפואה המשלימה: תזונה הוליסטית, ושיטות המבוססות על הרמב"ם.
למה אני עושה את זה?
האהבה שלי לייעץ לאנשים איך לאכול בריא, איך להתארגן לזה, ולשתף במתכונים בריאים וטעימים, הפך לתשוקה גדולה ”להעביר את זה הלאה“, כדי להשפיע על חיי אחרים לחיות באורח חיים בריא יותר. לכן פתחתי סדנאות תזונה ואורח חיים בריא בביתי המרווח מול נוף עוצר נשימה של הרי ירושלים, המשלבות את כל האהבות שלי: ללמד אחרים איך לחיות באורח חיים בריא, לעשות זאת באירוח מושקע, ועם בישול טעים.
עיצוב ופיתוח באהבה: פלטפורמה
כתבו לי בוואצאפ