עם המון ידע וטעמים
הרמת כוסית לחיים לשחרור האווירה, עם נשנושי טורטיות סביח רכות ונימוחות,
על הגג מול הנוף המדהים של הרי ירושלים (בקיץ),
ונעשה פעילות קטנה לגיבוש
*בחורף הפעילות תהיה בתוך הבית
*שתיה חמה וקרה לכל אורך הסדנה
בסדנה, תחולקו לצוותים קטנים, תחתכו, תקצצו, תתבלו, תערבבו, ותכינו ביחד מנות בריאות וטעימות, לפי תפריטים שתקבלו, ובאווירה כיפית עם יין, מוזיקה ונרות.
גם תראו אותי מדגימה לכם כמה מנות בשיטות יחודיות,
וגם תכירו כלים ושיטות לארגון מטבח בריא
שיטות לבישול בריא במטבח
תחליפי מזון בריאים (בנושאי קמחים, שמנים, סוכרים ועוד), והדגמה שלהם
טיפים להתמדה בניהול תזונה בריאה בחיי היומיום
הסודות לאורח חיים בריא, הכוללים שבירת מיתוסים בתחום
נהנים מארוחה מלאה ומגוונת של 12 טעמים,
יחד עם כולם, של המנות שמכינים, ושאני גם מכינה עבורכם.
חלת כוסמין בטעמים חמה מהתנור
טורטיות חמות מהמחבת
קרפצ'יו סלק חגיגי או קרפצ'יו חציל
חומוס ביתי טרי בתיבול פטריות פורטובלו
ממרח גבינת שמנת צמחונית בטעמים
סלמון בקרסט ירוק עם עשבי תיבול טריים
או קציצות סלמון אפויות על קרם טחינה
קציצות צמחוניות דמויות בשר ברוטב אדום עשיר
או תבשיל טופו בקרם קוקוס וקארי
מאפה ללא גלוטן בסגנון ברוקס, פריך ומפתיע, בטעם מקסיקני ורוטב סלסה, או עם תפו"א
סלט דלעת טריה מתקתקה עם פיצוחים,
סלט קינואה צבעוני ועשיר או סלט קינואה עם ברוקולי ובטטה
לבבות שוקולד עם אגוזי לוז,
עוגת קרמבל עם תפוחי עץ וקינמון חמה
עוגיות בראוניז שוקולד צ'יפס ללא קמח
עוגת קוקוס ושקדים ללא קמח
1. בסוף הסדנה תישלח לכל המשתתפים, חוברת דיגיטלית ומעוצבת, של המתכונים שהוכנו בסדנה.
2. יין אדום ולבן, להרים את האווירה לכל אורך הסדנה.
3. ליווי אישי בוואטסאפ לאחר הסדנה, לכל שאלה בנוגע למתכונים והכנתם.
כ-3.5 שעות
בירושלים, בבית פרטי, בשכונת מלחה הקסומה, מול נוף עוצר נשימה של הרי ירושלים, עם ציפורים מצייצות בחצר, גזיבו בגג בקיץ, ואח בוער בחורף, או אצלכם בחברה
בשעות הערב, או במהלך היום לפי תיאום איתי מראש
מטבח כשר למהדרין, עם שימוש במוצרים עם הכשר בד"ץ לפי דרישה, התחשבות ברגישויות למזון.
ניתן להזמין סדנאות או חוג בישול קבוע לקבוצות, חברות, מתנ"סים וארגונים המעוניינים בפעילות מגבשת מיוחדת ולא שגרתית
ורד קאן
בחברת השפע שלנו, מאד קשה לחיות בצורה בריאה ומאוזנת הן בנפש והן בגוף. בתחום התזונה, קשה שלא להענות לפיתויי אוכל שאינו בריא, משמין ושאינו דורש השקעה רבה, שהוא בד"כ מאד טעים. גם יותר מבעבר אוכל הוא עניין חברתי: אנו מוזמנים הרבה, אנחנו הולכים להרבה אירועים, יש בכל משרד, ובכל מקום שפע של אוכל, שרק מחכה שנושיט את היד וניקח אותו. לכן קשה לחשוב שיש מי שלאורך זמן יכול להתמיד עם אורח חיים בריא, ותזונה במיוחד, וגם נהנה מהאוכל הבריא שהוא אוכל.
מילדות, בדומה למשפחתי המורחבת, תמיד הייתי מחוברת לנושא של אורח חיים בריא, והצלחתי להתמיד לאורך שנים, כולל ספורט ובישול של אוכל טעים בלבד (לא טעים לי ולמשפחה? לא עושה שוב את המתכון הזה). כמו כן תמיד אהבתי ועדיין אוהבת לארח אירוח של מלכים את האורחים שלי (תמיד הם אומרים אחרי שבת שהם יצאו מצימר:-)
לאחר לימודי התואר השני בהתנהגות ארגונית באוניברסיטת ת“א, הגעתי לתחום ההייטק העסקי, וחוויתי עד כמה זה אף יותר מאתגר, לשמור על אורח חיים בריא, ועל האיזון העדין בחיי היומיום של: בית, עבודה, בריאות, חיי חברה וכו‘. למרות שבזמנו לא היה לי עדיין ידע מקצועי, הצלחתי לעמוד ביעדים שהציבו לי, ומצד שני לחיות באורח חיים בריא, ורציתי ללמד אחרים איך אני עושה זאת.
לכן במהלך השנים לקחתי את הנטיה הטבעית שלי לאורח חיים בריא צעד אחד קדימה, והחלטתי ללמוד את הנושא בצורה יותר מקצועית. למדתי לימודי רפואה משלימה ותזונה הוליסטית בקמפוס "ברושים" של אוניברסיטת תל אביב, ובמכללת "מהות", שהתמזגה לתוכו בשלב מאוחר יותר.
הידע המועבר בסדנה מבוסס על כמה שיטות מעולם הרפואה המשלימה: תזונה הוליסטית ושיטות המבוססות על הרמב"ם.
למה אני עושה את זה?
האהבה שלי לייעץ לאנשים איך לאכול בריא, איך להתארגן לזה, ולשתף ולפתח מתכונים בריאים וטעימים, הפכה לתשוקה גדולה ”להעביר את זה הלאה“, וליצור שינוי בחיי אחרים לחיות באורח חיים בריא יותר.
לכן פתחתי סדנאות תזונה ואורח חיים בריא, בביתי הירושלמי עם חצר וציפורים מצייצות, מול נוף עוצר הנשימה של הרי ירושלים.
בסדנה אני משלבת את כל מה שאני אוהבת בחיים: ללמד אחרים איך לחיות באורח חיים בריא, לעשות זאת באירוח מושקע, ועם בישול בריא טעים.
עיצוב ופיתוח באהבה: פלטפורמה
כתבו לי בוואצאפ