אם אתם חייבים להתאוורר,
ורוצים להנות מחוויה
ברמת VIP ומעוררת חושים,
עם החברים, הבן/בת זוג או המשפחה שלכם
אם אתם חוששים לבריאות שלכם ושל המשפחה,
כי אתם אוכלים וחיים לא בריא,
ורוצים לעשות שינוי,
אך מפחדים שלא יהיה לכם טעים,
וגם לא יודעים לבשל בריא
עם המון ידע וטעמים
פעילות הכרות של המשתתפים ושלי
הרמת כוסית לחיים של מיץ או שייק אקזוטי וטעים שמוכן במקום.
שתיה חמה וקרה
הסודות לאורח חיים בריא,
פירמידת המזונות לשמירה על הבריאות ומשקל תקין,
הכוללים שבירת מיתוסים בתחום
שיטות לניהול מטבח בריא
תחליפי מזון בריאים (בנושאי קמחים, שמנים, סוכרים ועוד), והדגמה שלהם
במהלך כל הערב, מכינה כל הקבוצה ביחד מנות בריאות וטעימות, מלוות בהסברים
והדגמה של שיטות בישול בריא, ע"י מספר משתתפים שיתנדבו להכין בכמה עמדות.
המתכונים באדיבות ובשיתוף השף גיא קמחי, השף הראשי לשעבר של מלון כרמים.
נהנים מארוחה מלאה עם מנה ראשונה, עיקרית וקינוחים,
יחד עם כולם, של המנות שמכינים, ושאני גם מכינה עבורכם.
מה בתפריט?
חלת כוסמין עם בטטה וטימין ביתית וחמה,
טורטיות חמות מהמחבת,
קרפצ'יו סלק,
חומוס ביתי טרי בתיבול פטריות פורטובלו,
ממרח שעועית בסגנון מקסיקני עם עגבניות צלויות,
סלמון צלוי בעשבי תיבול טריים,
כדורי פטריות ועדשים ברוטב עשיר,
תפוח אדמה "מדורה" עם קרם שמנת צמחוני,
סלט דלעת טריה מתקתקה עם פיצוחים,
סלט קינואה צבעוני ועשיר,
לבבות שוקולד עם אגוזי לוז,
עוגת תפוחי עץ וקינמון חמה
1. בסוף הסדנה תישלח לכל המשתתפים, חוברת דיגיטלית ומעוצבת, של המתכונים שהוכנו בסדנץ הבישול, וכן מתכונים נוספים, קלים להכנה, בריאים וטעימים, בשווי 50 ש"ח.
2. יין אדום ולבן, להרים את האווירה לכל אורך הסדנה, בשווי 50 ש"ח.
3. ליווי אישי במייל/וואטסאפ אחרי הסדנה, לכל שאלה בנוגע למתכונים והכנתם,
בשווי 100 ש"ח.
כ-3 שעות
בירושלים, בבית פרטי, בשכונת מלחה הקסומה, מול נוף עוצר נשימה של הרי ירושלים, עם ציפורים מצייצות בחצר, ואח בוער בחורף,
או בביתכם
בשעות הערב, או במהלך היום לפי תיאום איתי מראש
מטבח כשר, שימוש במוצרים עם הכשר בד"ץ, התחשבות ברגישויות למזון.
הסדנאות יתקיימו בהתאם להנחיות משרד הבריאות
ניתן להזמין סדנאות בישול לקבוצות, זוגות, כלימוד לאורח חיים בריא ו/או כפעילות מיוחדת ולא שגרתית למסיבת רווקות, ימי הולדת וכדומה
ורד קאן
בחברת השפע שלנו, מאד קשה לחיות בצורה בריאה ומאוזנת הן בנפש והן בגוף. בתחום התזונה, קשה שלא להענות לפיתויי אוכל שאינו בריא, משמין ושאינו דורש השקעה רבה, שהוא בד"כ מאד טעים. גם יותר מבעבר אוכל הוא עניין חברתי: אנו מוזמנים הרבה, אנחנו הולכים להרבה אירועים, יש בכל משרד, ובכל מקום שפע של אוכל, שרק מחכה שנושיט את היד וניקח אותו. לכן קשה לחשוב שיש מי שלאורך זמן יכול להתמיד עם אורח חיים בריא, ותזונה במיוחד, וגם נהנה מהאוכל הבריא שהוא אוכל.
מילדות, בדומה למשפחתי המורחבת, תמיד הייתי מחוברת לנושא של אורח חיים בריא, והצלחתי להתמיד לאורך שנים, כולל ספורט ובישול של אוכל טעים בלבד (לא טעים לי ולמשפחה? לא עושה שוב את המתכון הזה). כמו כן תמיד אהבתי ועדיין אוהבת לארח אירוח של מלכים את האורחים שלי (תמיד הם אומרים אחרי שבת שהם יצאו מצימר:-)
לאחר לימודי התואר השני בהתנהגות ארגונית באוניברסיטת ת“א, הגעתי לתחום הגיוס והמכירות בעולם ההייטק העסקי, וחוויתי עד כמה זה אף יותר מאתגר, לשמור על אורח חיים בריא, ועל האיזון העדין בחיי היומיום של: בית, עבודה, בריאות, חיי חברה וכו‘. למרות שלא היה לי ידע מקצועי אז, הצלחתי לעמוד ביעדים שהציבו לי, ואף הייתי מצטיינת, ומצד שני לחיות באורח חיים בריא ורציתי ללמד אחרים איך אני עושה זאת.
לכן במהלך השנים לקחתי את הנטיה הטבעית שלי לאורח חיים בריא צעד אחד קדימה, והחלטתי ללמוד את הנושא בצורה יותר מקצועית. למדתי לימודי רפואה משלימה ותזונה הוליסטית, בקמפוס "ברושים" של אוניברסיטת ת"א, ובמכללת מהות שהתמזגה לקמפוס בשלב מאוחר יותר.
כמו כן, אני מאמנת מוסמכת מטעם מכללת יוזמות.
הידע המועבר בסדנה מבוסס על כמה שיטות מעולם הרפואה המשלימה: תזונה הוליסטית, ושיטות המבוססות על הרמב"ם.
למה אני עושה את זה?
האהבה שלי לייעץ לאנשים איך לאכול בריא, איך להתארגן לזה, ולשתף אותם במתכונים בריאים וטעימים, הפכה לתשוקה גדולה ”להעביר את זה הלאה“, ולהשפיע על אחרים לחיות באורח חיים בריא יותר. לכן פתחתי סדנאות תזונה ואורח חיים בריא בביתי המרווח עם חצר וציפורים מצייצות, ואח בוער בחורף, מול נוף עוצר הנשימה של הרי ירושלים.
בסדנת הבישול אני משלבת את כל מה שאני אוהבת בחיים: ללמד אחרים איך לחיות באורח חיים בריא, לעשות זאת עם אירוח מושקע, ועם בישול טעים.
עיצוב ופיתוח באהבה: פלטפורמה
כתבו לי בוואצאפ