fbpx

לחם טחינה ללא גלוטן ב 10 דקות

כדי להתמיד בתזונה בריאה צריך להכין אוכל
1.בריא (כי חשוב לי לשמור על הבריאות, ולהימנע ממחלות)
2.טעים (לא אוכלת כשלא טעים לי!)
3. ומהיר (אני אישה עסוקה עם הרבה משימות ביומיום של בית ועסק)
וזה כ"כ פשוט.
מה, יש בכלל דבר כזה?
כן! זה המוטו שלי, וככה אני חיה כבר הרבה שנים, ופשוט מאמצת מתכונים שיש בהם את כל השלושה.
והיום אני משתפת אתכם בלחם טחינה ללא גלוטן של דודה לאה ב 10 דקות!
קשה מבחוץ, רך כמו ספוג מבפנים, ועם הרבה זרעוני בריאות שמתפצפצים בפה, והכי חשוב – קל על הקיבה כי אין בו קמח בכלל!
מרכיבים:
4 ביצים
7 כפות טחינה גולמית
2 כפות סילאן תמרים טבעי
1/2 כפית סודה לשתיה
1/2 כפית א.אפיה
קורט מלח
זרעונים שונים שאוהבים: זרעי דלעת/חמניות/שומשום/פרג וכדומה לציפוי, ומי שרוצה, ניתן להכניס גם לבלילה.
 איך מכינים?
1. מחממים תנור ל 170 מעלות.
2. טורפים את כל החומרים ביחד היטב במטרפה, עד שנעשית בלילה חלקה לגמרי בלי גושים. ניתן להכניס מעט מהזרעונים גם לבלילה.
3. שופכים לתבנית אינגליש קייק.
4. מפזרים מעל את הזרעונים: שומשום, גרעיני חמניות, גרעיני דלעת וכדומה.
5. מכניסים לתנור חם כ 30 דקות. לא לפתוח את דלת התנור עד שזה מוכן. הלחם יוצא מאד חום אז לא לחשוש. בפנים הוא רך!
בהנאה ולבריאות❗️
שלכם????
ורד

דילוג לתוכן