fbpx

חיתוכיות שקדים ללא קמח

זמן הכנה: 10 דקות+30-40 דקות אפיה

כלי אפייה: תבנית אינגליש קייק מרופדת בנייר אפייה.

חומרים:

1 ביצה טרופה היטב

1 כוס חמאת שקדים

2 כפות תמצית וניל

3/4 כוס סוכר קוקוס

1 כפית אבקת אפיה

1/4 כוס מקלות שקדים

אופן ההכנה:

  1. מחממים תנור ל 160 מעלות.
  2. מערבבים היטב את כל החומרים למחית אחידה, פרט למקלות השקדים.
  3. משטחים את המחית בצורה שווה בתבנית.
  4. מפזרים את השקדים על העוגה מלמעלה ואופים 30-40 דקות עד שהיא זהובה.
  5. מוציאים את העוגה מהתנור (לא להיבהל, הנפח שלה יורד), נותנים לה להצטנן לגמרי בתוך התבנית, ורק אז חותכים לריבועים קטנים.

בהנאה ולבריאות!

דילוג לתוכן